Nyeremények

1db MSC Seaside hajóút az IBUSZ szervezésében

2024. április 23. indulással!
Az út 5 nap / 4 éj hosszú, 2 fő részére szól (belső fantastica kabinban), és minden kötelezően fizetendő költséget tartalmaz.
A hajóúthoz még hozzá tartozik a repülőjegy 2 főre, oda vissza (Budapest – Milánó – Budapest) útvonalon, 20kg feladható poggyásszal, valamint a reptéri transzfer a hajó és a reptér között (Genova kikötő / Malpensa reptér közötti).

A díjak tartalmazzák továbbá:
az elhelyezést Belső fantastica kabinban, a hajón teljes ellátást korlátozott italfogyasztással (pl. tea, amerikai kávé, tej, italautomatából adagolható víz és reggelinél gyümölcslevek), a kikötőbe utazás és hazautazás költségét, a kikötői illetéket, a szervizdíjat (másnéven borravaló), a közös utastér, számos fedélzeti létesítmény használatát, a közös szórakoztató programokat, a csomaghordást ki- és beszálláskor, az idegen nyelvű asszisztenciát.
Az útlemondási biztosítást is tartalmazza (a teljes díj 2,8%-a).
A díjak nem tartalmazzák:
az egyéb italfogyasztást, a fakultatív kirándulások és a személyre szabott szolgáltatások árát, a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást.

MSC Seaside hajóút
1db 1 db balatoni vitorlázás a BMW Sailing Team szervezésében

6 fő részére balatonfüredi indulással. Útközben kikötés Tihanyban, ahol három fogasos ebéd és egy ital várja a résztvevőket az Echo étteremben. Délután a nyertesek vitorlázás és fürdés közben kapcsolódhatnak ki.
A BMW Sailing Team 10 éve foglalkozik céges csapatépítő programok szervezésével. Az általuk biztosított kapitányok 30 éves versenyzői tapasztalattal rendelkeznek.

balatoni vitorlázás
Ipad
4db Ipad 2022
wifi+cellular, 64 gb
Samsonite bőrönd
5db sötétkék
Samsonite
bőrönd
spar vásárlási utalvány
30 db+1 különdíj
20.000 forint
értékű SPAR
vásárlási utalvány